Christian Kuchler: Švicarski chef koji bi mogao napraviti dar mar na Lošinju
Podijeli
Boutique Hotel Alhambra
Foto: Lošinj Hotels and Villas
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem
Foto: Losinj Hotels and Villas
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz
Foto: Losinj Hotels and Villas
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama
Foto: Losinj Hotels and Villas
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza
Foto: Losinj Hotels and Villas
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet
Foto: Losinj Hotels and Villas
Taverne zum Schäfli
Foto: Privatna arhiva
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina
Foto: Losinj Hotels and Villas
Christian Kuchler
Foto: Lošinj Hotels and Villas
Pogledaj
i ovo
+
48
+
48
+
48
Smještaj, wellness i fina hrana
Bistro Superslav: Najljepša posveta slavonskoj kuhinji zbog koje vrijedi provesti dan u Kutjevu
+
3
+
3
+
3
Očekivanja, očekivanja...
Njuroški doručak u centru Zagreba: Jesu li popularni sendviči u Vlaškoj vrijedni "hypea"?
+
11
+
11
+
11
Markus
Od obične garaže do glamuroznog bara u Splitu: "Kroz godinu dana otvorit ćemo i luksuzni restoran"
1
/
9