Christian Kuchler: Švicarski chef koji bi mogao napraviti dar mar na Lošinju

Podijeli
  • Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
  • Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Pogledaj i ovo + 6 + 6 + 6

    Ana Roš

    Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

    + 15 + 15 + 15

    Asuka

    Japan u centru Zagreba: Uzbudljivo mjesto za istraživanje okusa i mirisa Zemlje Izlazećeg Sunca

1/9

close