Christian Kuchler: Švicarski chef koji bi mogao napraviti dar mar na Lošinju

Podijeli
  • Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
  • Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
  • Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
  • Pogledaj i ovo + 16 + 16 + 16

    Nostalgija u tanjuru

    Na ručak kod Debelog: Nogometna gostionica koja već 30 godina hrani Zagrepčane

    + 1 + 1 + 1

    Do isteka zaliha

    Besplatan ručak za goste kafića: Kod Cvokonje se petkom nazdravlja uz domaći buncek, češnjovke, kotlovinu...

    + 0 + 0 + 0

    Sretna četrnajstica

    Pizzerija o kojoj se priča: Novo hit-mjesto koje se otvorilo na zagrebačkoj Knežiji

1/9

close