-
Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
-
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Pogledaj i ovo
+
7
+
7
+
7
Visoka kuhinja
Posveta proljeću i umjetnosti u Noelu: Novi jelovnik u zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom
+ 5 + 5 + 5Opušteno...
Totalno drukčiji od drugih: Rockabilly bar u koji vrijedi skrenuti ako se nađete u Slavoniji
+ 7 + 7 + 7Uskoro u Hrvatskoj
Chef koji u Beogradu pomiče granice: Priča o pioniru koji moderne trendove spaja s tradicijom Srbije