-
Boutique Hotel Alhambra Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Romb s ukiseljenim koromačem, koromačem sa žara i umakom od koromača i kulena s narančom, motrom i divljim komoračem Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Peter Schoch, Christian Kuchler i Michael Gollenz Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Ragu od banane s creme brulleom, crumbleom, bijelim ganacheom i sladoledom od sezama Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Juneći file s kremom od brokule u umaku od junećih obraza Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Jelly Cassis (crni ribizl), bijeli ganache od mliječne čokolade, jogurt cremeux, cassis sorbet Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Taverne zum Schäfli Foto: Privatna arhiva
-
Ceviche od brancina s kremom i raviolima od daikona, javorovim sirupom, limetom i uljem od peršina Foto: Losinj Hotels and Villas
-
Christian Kuchler Foto: Lošinj Hotels and Villas
-
Pogledaj i ovo
+
10
+
10
+
10
Pljesak za Alfred Keller
Veliko priznanje: Najbolji hotelski restoran u Europi nalazi se u Hrvatskoj!
+ 8 + 8 + 8Nepogrješivo
Kako dobro jesti u Italiji: Na što treba obratiti pažnju prije nego sjednete u restoran
+ 12 + 12 + 12Vrijedan svakog kilometra
Dođite gladni: Bivši komunistički zatvor danas je mjesto za domaći ručak i uživanciju u prirodi