Otvara se laboratorij okusa: Novi kompleks koji spaja pekarnicu, restoran i bar u kojem će se kuhati od ranog jutra

Podijeli
  • Boogie - 20 Foto: PR
  • Boogie - 19 Foto: PR
  • Boogie - 18 Foto: PR
  • Boogie - 17 Foto: PR
  • Boogie - 16 Foto: PR
  • Boogie - 14 Foto: PR
  • Boogie - 12 Foto: PR
  • Boogie - 13 Foto: PR
  • Boogie - 11 Foto: PR
  • Boogie - 10 Foto: PR
  • Boogie - 9 Foto: PR
  • Boogie - 8 Foto: PR
  • Boogie - 7 Foto: PR
  • Boogie - 6 Foto: PR
  • Boogie - 5 Foto: PR
  • Boogie - 4 Foto: PR
  • Boogie - 3 Foto: PR
  • Boogie - 2 Foto: PR
  • Boogie - 1 Foto: PR
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 7 + 7 + 7

    Na Vrhovcu

    "Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/19

close