Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede

Podijeli
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 3 Foto: Alpeza studio
  • Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 5 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 6 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 1 Foto: Alpeza studio
  • Bistro Točkica u Zagrebu - 2 Foto: Alpeza studio
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

1/6

close