Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede
Podijeli
Bistro Točkica u Zagrebu - 3
Foto: Alpeza studio
Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 5
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 6
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 1
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 2
Foto: Alpeza studio
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Prijateljske cijene
Gola uživancija: Nova zagrebačka trattoria za bezobrazno uživanje u hrani i vinu
+
4
+
4
+
4
The Bull
Od svinjske vješalice do odležane junetine: Novi restoran u centru Zagreba stvoren za ljubitelje mesa
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
1
/
6