Goveđa juha s griz noklicama i teletina ispod peke: Novi zagrebački restoran u kojem se dobro jede
Podijeli
Bistro Točkica u Zagrebu - 3
Foto: Alpeza studio
Svako vrijedi isprobati teletinu ili hobotnicu ispod peke
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 5
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 6
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 1
Foto: Alpeza studio
Bistro Točkica u Zagrebu - 2
Foto: Alpeza studio
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
+
8
+
8
+
8
Barbeerian
BBQ, pivo i toliko više od toga: Novi restoran u centru Zagreba u kojem se jede rukama, a pije - srcem
+
13
+
13
+
13
Kultni Stari kotač
Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba
1
/
6