Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa

Podijeli
  • Ivan Jurčević i Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Pogledaj i ovo + 22 + 22 + 22

    POKROVITELJ METRO

    Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut

    Pokrovitelj Metro

    Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

    + 20 + 20 + 20

    Dioklecijanov put

    Carska staza nadomak Splita na kojoj ćete pronaći vidikovce iz bajke i prirodu za pamćenje

1/10

close