-
Ivan Jurčević i Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Suradnja s METRO-om Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
METRO namirnice Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Posluživanje hladnog lava cakea Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
-
Pogledaj i ovo
+
16
+
16
+
16
METRO DONOSI
Dioklecijanove odaje gastroluksuza: Splitski restoran ZOI na povijesnoj lokaciji zna kako razmaziti i najistančanija nepca
+ 23 + 23 + 23POKROVITELJ METRO
Jedemo i pijemo: Asian fusion restoran u Zagrebu u kojem je novo i drukčije najveći atribut
+ 13 + 13 + 13Pokrovitelj Metro
Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce