Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa

Podijeli
  • Ivan Jurčević i Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Pogledaj i ovo

    Pokrovitelj Metro

    Omaž međimurskom kraju: Topli restoran koji svojim verzijama tradicionalnih jela grije trbuh, ali i srce

    + 25 + 25 + 25

    Kod Brice

    Nema politike u njegovoj butigi, samo ljubav: Brijačnica koju ne može nadmašiti niti jedan muzej Olivera Dragojevića

    + 5 + 5 + 5

    Lista za izlete

    Punkufer.hr "časti" za rođendan: 12 stvari koje u životu morate vidjeti i doživjeti u Hrvatskoj

1/10

close