Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa

Podijeli
  • Ivan Jurčević i Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Pogledaj i ovo + 20 + 20 + 20

    Kamo na izlet

    Čudesna Korana zove na kupanje i uživanje: Zeleni raj nadomak Zagreba

    + 12 + 12 + 12

    Lika na tanjuru

    Selo kraj Otočca u koje svi dolaze radi kristalno čiste rijeke i neke od najboljih pizza u Hrvatskoj

    + 2 + 2 + 2

    Čista uživancija

    Predivni Primošten: Grad plaža, kamene čipke i vidikovaca za uživanje u zalascima sunca

0/10

close