Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa

Podijeli
  • Ivan Jurčević i Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin Rendić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Hladni lava cake by Robert Hromalić Foto: Nova Studio/Tibor Marochini
  • Pogledaj i ovo + 7 + 7 + 7

    Kao nekad

    Modro oko Slavonije: Popularno izletište kod Sovskog jezera koje podsjeća na dobra stara vremena

    + 10 + 10 + 10

    Sinjac kod Plaškog

    Velika tajna malih jezera: Filmska priča skrivena uz zaboravljenu cestu

    + 5 + 5 + 5

    Tišina i more

    25 kvadrata apsolutne sreće na Visu: Kamena kuća na osami za najbolji odmor

1/10

close