Bistro Apetit by Marin Rendić: Mjesto na kojem se emocije i strast prenose u hranu čistih okusa
Podijeli
Ivan Jurčević i Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
File branicna na rižotu od butternut tikve s umakom od vermuta i usoljenog limuna - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Marin Rendić, vlasnik i chef u Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Kvarnerski škamp na pjeni od badema i maslinovog ulja i ulja peršina s pršutom i kavijarom - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Domaći kruh koji se radi s njegovanim kvascem - Bistro Apetit by Marin RendićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Hladni lava cake by Robert HromalićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Hladni lava cake by Robert HromalićFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Suradnja s METRO-omFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
METRO namirniceFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini
Posluživanje hladnog lava cakeaFoto:
Nova Studio/Tibor Marochini