Bez drame i tri lonca: Pet ručkova sa zamrznutim povrćem koji štede živce i vrijeme
Podijeli
Zeleni njoki sa špinatom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Tortellini s graškom i limunom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Carska mješavina ''slatko-kiselo”
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pita iz tave s povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pita iz tave s povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Zeleni njoki sa špinatom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pet brzih ručkova sa zamrznutim povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Tortellini s graškom i limunom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pet brzih ručkova sa zamrznutim povrćem - 21
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pita iz tave s povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Tortellini s graškom i limunom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Špinatna shakshuka
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Špinatna shakshuka
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Tortellini s graškom i limunom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Špinatna shakshuka
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Špinatna shakshuka
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pita iz tave s povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pita iz tave s povrćem
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Carska mješavina ''slatko-kiselo”
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Tortellini s graškom i limunom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Zeleni njoki sa špinatom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Zeleni njoki sa špinatom
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Carska mješavina ''slatko-kiselo”
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Carska mješavina ''slatko-kiselo”
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Špinatna shakshuka
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Carska mješavina ''slatko-kiselo”
Foto: Karlo Klasić/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
Bistro Apetit: Doživite proljeće u savršenom duhu Italije!
+
3
+
3
+
3
Proljetni čuvar zdravlja
Za bolje zdravlje i veće mišiće: Uvjerljivi razlozi zbog kojih bismo češće trebali jesti grašak
+
0
+
0
+
0
Oprez
Ne podgrijavajte ova jela: Tri vrste hrane koje nije dobro stavljati u mikrovalnu pećnicu
1
/
26