Novi restoran tik do mora: Briljantan koncept "kapetana" Matije Bogdana koji će privući nove goste u Njivice

Podijeli
  • Hladni čaj od kamenice Foto: Gordan Svilar
  • Brancin i kupus Foto: Gordan Svilar
  • Sporo pečena otočka janjetina Foto: Gordan Svilar
  • Namelaka od ružmarina Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 7 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 2 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 11 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 4 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 9 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 8 Foto: Gordan Svilar
  • Ljetna zdjela rajčice Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 19 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 18 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 17 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 16 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 14 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 13 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 12 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 11 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 10 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 1 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 2 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 3 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 4 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 5 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 6 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 7 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 8 Foto: Gordan Svilar
  • 7 Seas Restaurant & Bar - 9 Foto: Gordan Svilar
  • Pogledaj i ovo + 18 + 18 + 18

    Fešta okusa i mirisa

    Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

    + 6 + 6 + 6

    Ana Roš

    Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru

1/29

close