Novi restoran tik do mora: Briljantan koncept "kapetana" Matije Bogdana koji će privući nove goste u Njivice
Podijeli
Hladni čaj od kamenice
Foto: Gordan Svilar
Brancin i kupus
Foto: Gordan Svilar
Sporo pečena otočka janjetina
Foto: Gordan Svilar
Namelaka od ružmarina
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 7
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 2
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 11
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 4
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 9
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 8
Foto: Gordan Svilar
Ljetna zdjela rajčice
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 19
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 18
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 17
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 16
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 14
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 13
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 12
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 11
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 10
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 1
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 2
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 3
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 4
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 5
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 6
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 7
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 8
Foto: Gordan Svilar
7 Seas Restaurant & Bar - 9
Foto: Gordan Svilar
Pogledaj
i ovo
+
29
+
29
+
29
Izvan sezone
DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
+
9
+
9
+
9
Nema reprize
Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova
1
/
29