Čuvari tradicije: Zagrebački restoran u kojem su sarma, kaštradina i švargla dovedeni do savršenstva

Podijeli
  • Vinodol - 26 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 25 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 24 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Prekomurska gibanica Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 22 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 21 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 20 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 19 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 18 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 17 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 16 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 15 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 14 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 13 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 12 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 11 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 10 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 9 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 8 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 7 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 6 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 5 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 4 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 3 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 2 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Vinodol - 1 Foto: Sanjin Kaštelan
  • Pogledaj i ovo + 18 + 18 + 18

    Fešta okusa i mirisa

    Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

    + 6 + 6 + 6

    Ana Roš

    Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru

1/26

close