Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu
Podijeli
Møre og Romsdal
Foto: Getty Images
Møre og Romsdal
Foto: Profimedia.hr
Alesund
Foto: Profimedia.hr
Møre og Romsdal
Foto: Profimedia.hr
Sušenje bakalara
Foto: Getty Images
Norveška kuhinja - 4
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 3
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 2
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 1
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 7
Foto: Nils-Henning Nesje
Hrvatski bakalar
Foto: Nils-Henning Nesje
Akevitt s carpacciom na repu bakalara
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveški kolači
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 3
Foto: Nils-Henning Nesje
Nils-Henning Nesje i Matija Balent
Foto: Nils-Henning Nesje
Bakalar s rajčicom
Foto: Nils-Henning Nesje
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Čudnije od propuha?
10 neobičnih navika koje šokiraju Hrvate u Skandinaviji
+
2
+
2
+
2
Stracciatella, ricotta...
Kraljevi talijanske kuhinje: 11 prefinih sireva koje obožava cijeli svijet
+
1
+
1
+
1
Sirni Oscar
Najbolji na svijetu: Ručno rađeni europski sir (koji ne bi svima bio po ukusu) odnio prvu nagradu na važnom natjecanju
1
/
16