Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu

Podijeli
  • Møre og Romsdal Foto: Getty Images
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Alesund Foto: Profimedia.hr
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Sušenje bakalara Foto: Getty Images
  • Norveška kuhinja - 4 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 2 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 1 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 7 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Hrvatski bakalar Foto: Nils-Henning Nesje
  • Akevitt s carpacciom na repu bakalara Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveški kolači Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Nils-Henning Nesje i Matija Balent Foto: Nils-Henning Nesje
  • Bakalar s rajčicom Foto: Nils-Henning Nesje
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Nemojte ovo raditi

    Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući

    + 0 + 0 + 0

    Mimolette

    Zabranjena hrana: Omiljeni francuski sir koji slast duguje - grinjama

    Kremasto

    Piletna i krumpir u vrhnju: Recept koji sasvim običnom jelu daje novu dimenziju

1/16

close