Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu
Podijeli
Møre og Romsdal
Foto: Getty Images
Møre og Romsdal
Foto: Profimedia.hr
Alesund
Foto: Profimedia.hr
Møre og Romsdal
Foto: Profimedia.hr
Sušenje bakalara
Foto: Getty Images
Norveška kuhinja - 4
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 3
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 2
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 1
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 7
Foto: Nils-Henning Nesje
Hrvatski bakalar
Foto: Nils-Henning Nesje
Akevitt s carpacciom na repu bakalara
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveški kolači
Foto: Nils-Henning Nesje
Norveška kuhinja - 3
Foto: Nils-Henning Nesje
Nils-Henning Nesje i Matija Balent
Foto: Nils-Henning Nesje
Bakalar s rajčicom
Foto: Nils-Henning Nesje
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Nemojte ovo raditi
Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući
+
0
+
0
+
0
Mimolette
Zabranjena hrana: Omiljeni francuski sir koji slast duguje - grinjama
Kremasto
Piletna i krumpir u vrhnju: Recept koji sasvim običnom jelu daje novu dimenziju
1
/
16