Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu

Podijeli
  • Møre og Romsdal Foto: Getty Images
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Alesund Foto: Profimedia.hr
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Sušenje bakalara Foto: Getty Images
  • Norveška kuhinja - 4 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 2 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 1 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 7 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Hrvatski bakalar Foto: Nils-Henning Nesje
  • Akevitt s carpacciom na repu bakalara Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveški kolači Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Nils-Henning Nesje i Matija Balent Foto: Nils-Henning Nesje
  • Bakalar s rajčicom Foto: Nils-Henning Nesje
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Sirni Oscar

    Najbolji na svijetu: Ručno rađeni europski sir (koji ne bi svima bio po ukusu) odnio prvu nagradu na važnom natjecanju

    + 4 + 4 + 4

    Tjedni jelovnik

    Prefino! 7 jednostavnih jela za svaki dan ovog tjedna u kojima ćete istinski uživati

    + 2 + 2 + 2

    Lako i fino

    Miriše na more: Najbolji i najjednostavniji recepti s ribom i plodovima mora

1/16

close