Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu

Podijeli
  • Møre og Romsdal Foto: Getty Images
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Alesund Foto: Profimedia.hr
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Sušenje bakalara Foto: Getty Images
  • Norveška kuhinja - 4 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 2 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 1 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 7 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Hrvatski bakalar Foto: Nils-Henning Nesje
  • Akevitt s carpacciom na repu bakalara Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveški kolači Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Nils-Henning Nesje i Matija Balent Foto: Nils-Henning Nesje
  • Bakalar s rajčicom Foto: Nils-Henning Nesje
  • Pogledaj i ovo

    Stracciatella, ricotta...

    Kraljevi talijanske kuhinje: 11 prefinih sireva koje obožava cijeli svijet

    + 1 + 1 + 1

    Sirni Oscar

    Najbolji na svijetu: Ručno rađeni europski sir (koji ne bi svima bio po ukusu) odnio prvu nagradu na važnom natjecanju

    + 2 + 2 + 2

    Bolji od raspucanaca

    Brzi i hrskavi i meki: Savršeni talijanski kolačići koje su obožavali i kraljevi

1/16

close