Čuvar tradicije: Kuhar koji je Hrvatskoj predstavio janjeći pršut i najbolji sir na svijetu

Podijeli
  • Møre og Romsdal Foto: Getty Images
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Alesund Foto: Profimedia.hr
  • Møre og Romsdal Foto: Profimedia.hr
  • Sušenje bakalara Foto: Getty Images
  • Norveška kuhinja - 4 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 2 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 1 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 7 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Hrvatski bakalar Foto: Nils-Henning Nesje
  • Akevitt s carpacciom na repu bakalara Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveški kolači Foto: Nils-Henning Nesje
  • Norveška kuhinja - 3 Foto: Nils-Henning Nesje
  • Nils-Henning Nesje i Matija Balent Foto: Nils-Henning Nesje
  • Bakalar s rajčicom Foto: Nils-Henning Nesje
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Nije za zimogrozne

    Život na sjeveru: Grad u kojem je zabranjeno imati mačku i umrijeti

    + 3 + 3 + 3

    Genijalno!

    Ah, ti Norvežani: Omiljena besplatna atrakcija koja pomaže biciklistima i roditeljima s kolicima

    + 1 + 1 + 1

    Na sto načina

    "Riba sa sjevera" koja je osvojila Europu: Slasni recepti s bakalarom za blagdansku inspiraciju

1/16
close