Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha

Podijeli
  • Confit od prepelice i krema od kestena Foto: Srđan Brajković
  • Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna Foto: Srđan Brajković
  • Pohana teleća glava Foto: Srđan Brajković
  • Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom Foto: Srđan Brajković
  • Štrudel od bundeve Foto: Srđan Brajković
  • Pogledaj i ovo + 6 + 6 + 6

    Domaće i posebno

    Otkriće u Čakovcu: Beška je mjesto na kojem ćete uvijek dobro jesti

    + 3 + 3 + 3

    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

    + 10 + 10 + 10

    Uz predivne Rastoke

    Restoran zbog kojeg se isplati skrenuti s autoceste: Izvorna kineska kuhinja u kraju u kojem se uglavnom vrte janci i peku ćevapi

1/5

close