Bistro Apetit predstavio kreativni zimski jelovnik, jesenskog štiha
Podijeli
Confit od prepelice i krema od kestena
Foto: Srđan Brajković
Trilja s relishem od grejpa, naranče i limuna
Foto: Srđan Brajković
Pohana teleća glava
Foto: Srđan Brajković
Ravioli od svinjske obrazine s pečenom kruškom
Foto: Srđan Brajković
Štrudel od bundeve
Foto: Srđan Brajković
Pogledaj
i ovo
+
18
+
18
+
18
Fešta okusa i mirisa
Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude
+
8
+
8
+
8
Vrata Bilogore
Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"
+
6
+
6
+
6
Ana Roš
Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru
1
/
5