Mekana da se tope u ustima, a izgledom podsjećaju na oblak... I jaje na oko. Ovo je zapravo recept za jaje na oko, ali umjesto da ih samo stavite na tavu, ove bjelanjke izmiksane u snijeg peći ćete u pećnici, pa ovo jaje zapravo postaje jaje na oblaku

Sastojci
:

U trendu Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Salata od svježih krastavaca Odlična uz roštilj Salata od svježih krastavaca: Fini preljev gotov za 5 minuta napravit će veliku razliku

4 jaja
parmezan
mladi luk
sol
papar

Priprema:

1. Odvojite bjelanjke od žumanjaka i pritom svaki od žumanjaka stavite u posebnu posudu, a bjelanjke, u koje ste dodali sol, izmiksajte u snijeg. Dodajte parmezan i mladi luk narezan na kolutiće.

2. Na pleh stavite papir za pečenje, a smjesu bjelanjaka podijeljenu na četiri dijela stavite na pleh i u svakom dijelu napravite udubinu u sredini.

3. Stavite peći 3 minute na 220 stupnjeva. Izvadite van i u udubljenu sredinu bjelanjka dodajte žumanjke pa pecite još 3 do 5 minuta. Dobar tek!

---> Pročitajte i kako bez opečenih prstiju oguliti kuhano jaje u 5 sekundi?