Dovoljno daleko od gužve, a opet na maloj udaljenosti automobilom od gradskih atrakcija smjestila se istarska općina Marčana koja svojim gostima nudi uživanje u predivnoj prirodi, biciklističke i pješčane staze, kao i plaže.

Marčana, naselje smješteno sjeverno od Pule na križanju prometnica Pula-Labin i Vodnjan-Krnica, sjedište je istoimene općine, a nedaleko od nje možete istražiti slikovita mjesta: Mutovoran s ostacima srednjevjekovnih zidina, Rakalj - rodno mjesto poznatog istarskog književnika Mije Mirkovića u čijoj je rodnoj kući uređena etnografska zbirka, Krnicu koja se smjestila na uzvisini nad morem te uvale Blaz i Budava.

Sonnengarten apartments - 2 Sonnengarten apartments - 2 (Foto: Booking.com)

U potrazi za smještajem u tom dijelu Istre za oko nam je zapela kuća u zelenilu Marčana s bazenom koja na Bookingu ima izuzetne ocjene.

Gostima su naraspolaganju apartmani s pogledom na vrt ili bazen, svaki za do pet osoba. Nalaze se na desetak minuta od plaže i Pule, u mirnom naselju Loborika.
Oko kuće ćete pronaći bazen sa slanom vodom i sjenicu, vanjski roštilj te prostor za sunčanje okružen maslinama, voćkama i cvijećem, a apartmani su opremljeni svime što je potrebno za odmor. Detalje o smještaju potražite na Bookingu. 

Hrvatska Toskana: Sedam mjesta u Istri zbog kojih nećete poželjeti otputovati izvan granice Imanje Chiavalon u Vodnjanu - braća Tedi i Sandi Chiavalon EatIstria iskustvo San Rocco +11 Prezentacija malog OPG-a koji se bavi proizvodnjom konoplje i proizvoda od nje

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju