Putovati i istraživati ljepote svijeta, i to uz besplatni smještaj, mnogima je san. Na portalu HomeExchange.com nalazi se preko 50,000 domova u 150 zemalja svijeta gdje odnedavno Hrvati mogu boraviti besplatno. U svijetu ima oko 250,000 razmjena godišnje, od kojih je svaka - priča za sebe.

«Zamjena domova rastući je svjetski trend, a kako su članovi HomeExchange.com, najvećeg svjetskog portala za zamjenu stanova, kuća i vikendica u velikoj potražnji za smještajem u Hrvatskoj, tom trendu zasigurno će pridonijeti sve veći broj Hrvata koji vole i žele putovati.», rekao je Ed Kushins, osnivač HomeExchange.com portala, kako prenosi portal Suvremena.hr.

«Svatko tko zamijeni stan ili kuću uvjerit će se da je to bolje od smještaja u hotelima jer na ovaj način žive život lokalnih ljudi, upoznaju susjede, druže se s prijateljima ljudi s kojima su dogovorili zamjenu i na taj način doživljavaju nezaboravna iskustva.» rekao je Filip Ljubić, direktor za globalni razvoj tvrtke HomeExchange.com.

HomeExchange.com omogućava obiteljima diljem svijeta da zamijene svoju kuću ili stan i žive kao lokalni ljudi, da se druže sa susjedima i prijateljima svojih domaćina. Godišnja članarina iznosi samo 479,88 kuna, te uključuje neograničen broj zamjena. Mijenjati se može na vikend, tjedan ili duže - sve je stvar dogovora s osobom s kojom se mijenjate.

Same zamjene mogu biti u isto vrijeme ili u različito vrijeme (npt. ljeto za zimu) i često uključuju i osobni automobil, ako se obje strane tako dogovore. HomeExchange.com dostupan je na 15 svjetskih jezika, a odnedavno je dostupan i na hrvatskom jeziku. 

Osnivači tvrtke HomeExchange.com svojim su pričama dokazali kako je im je zamjena domova pružila neprocjenjivo iskustvo. Radi velikog interesa za Hrvatsku i brojni će Hrvati zasigurno uskoro imati mnoštvo svojih neobičnih priča sa zamjena. Jeste li i vi jedan od njih?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju