Za sve strastvene i kreativne barmene koji žele pokazati svoje izvanredno umijeće u poslu, najveće regionalno natjecanje barmena Badel Masterclass prilika je koja se ne propušta! Sudionici natjecanja će pokazati svoje barmenske vještine na najuzbudljivijem i najvećem barmenskom natjecanju u regiji koje će testirati znanje, vještine i strast prema svijetu pića. Uz priliku za dijeljenje znanja i iskustva, za pobjednika koji se bira iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije te Crne Gore osigurana je fantastična novčana nagrada od 30.000 eura. Osim glavne nagrade, pobjednik postaje Badelov brend ambasador. Za drugo mjesto osigurano je 4.000 eura, dok je nagrada za treće mjesto na natjecanju 2.000 eura.

PR PR (Foto: PR)

Prijave traju do 16. veljače, a vrijedan nagradni fond bit će poticaj za prijavu mnogima. Prijave su otvorene za sve koji ispunjavaju uvjete iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a svi iz Crne Gore mogu se prijaviti za natjecanje u Beogradu. Pravila sudjelovanja i uvjeti su dostupni na linku Badelmasterclass.com. Nakon provjere uvjeta sudjelovanja, svi punoljetni kandidati s prebivalištem u državi u kojoj se prijavljuju trebaju ispuniti pristupne podatke na Badel Masterclass stranici na linku.

PR PR (Foto: PR)

Badel Masterclass će se odvijati kroz tri uzbudljiva kruga. Prvi krug se sastoji od online provjere teorijskog znanja i održat će se već 18. veljače na stranici www.badelmasterclass.com nakon verifikacije prijava. U daljnje kvalifikacije ide 20 natjecatelja koji odgovore na najviše točnih pitanja i u najkraćem vremenskom roku jer se bodovi dijele i za brzinu odgovora. Drugi krug će se održati u pet gradova – Zagrebu, Beogradu (natjecatelji iz Srbije i Crne Gore), Ljubljani, Sarajevu i Skopju, a svaki grad će ugostiti najbolje barmene i natjecat će se po 20 kandidata s najviše ostvarenih bodova iz prvog kruga. Ukupno 100 natjecatelja će imati priliku pokazati svoje vještine na regionalnoj razini. Treći finalni krug natjecanja okupit će najuspješnije iz drugog kruga. Finale će se održati u Zagrebu od 8. do 16. travnja, a u završnom krugu će biti najbolji kandidati iz svih država iz drugog kruga koji će se natjecati za pobjedu i nagradu od 30.000 eura koja ide najbolje ocijenjenom natjecatelju.

Pridružite se najvećem regionalnom natjecanju barmena i pokažite zašto ste vrhunski u svom poslu. Prijavite se danas i budite spremni osvojiti srca žirija i publike svojim nevjerojatnim talentom i znanjem! Više na badelmasterclass.com.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju