U Dalmaciji se nadimkom meštar časte muškarci koji su vješti i stručni u onome što rade, iskusni i mudri u svojoj profesiji, ali i prepoznatljivi i poštovani u svakodnevnom životu. Kako bi svaki muškarac bio meštar svoje brade, Mario Goreta osmislio je liniju muške kozmetike. U malom proizvodnom pogonu u Podstrani kraj Splita uz pomoć majke, koja se već ranije bavila kozmetikom, Mario je stvorio brend koji je, osim vizualno, prepoznatljiv i po prirodnoj kvaliteti.

Iako muškarci ne pune svoje ormariće preparatima, kad je riječ o brijanju, ipak se i kod njih nađe nekoliko aseva koji spašavaju od iritacija i dehidracije. Meštar tako u svojoj ponudi ima proizvode s pomno izbalansiranim, prirodnim aktivnim sastojcima koji pridonose dubinskoj hidrataciji, obnovi i njezi kože lica te koji pomažu u očuvanju svježeg i blistavog tena muške kože.

Revitalizirajuća hidratantna krema za lice za muškarce Picigin Revitalizirajuća hidratantna krema za lice za muškarce Picigin (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Priča o Meštru dokaz je da se dobar glas daleko čuje jer su zahvaljujući njemu Mario i njegova majka Tea Bogdan ušli u projekt Startaj Hrvatska. Njihovi losioni poslije brijanja, kao i krema za muškarce, tako su odnedavno dostupni u svim INTERSPAR i odabranim SPAR trgovinama.

Nazivi mirisnih linija, koje se razlikuju i bojom, ciljano su birani pojmovi karakteristični za dalmatinsko podneblje. Svaki pojam potiče i evocira neku drugu uspomenu, pa tako losion poslije brijanja možete birati pod nazivima Picigin, Bagulina ili Balatura. Picigin je svježeg mirisa s gornjom notom slatke naranče. Herbalna, po limeti i bergamotu mirisna Balatura podsjeća na bilje koje raste u pitaru ispred kuće, dok je Bagulina nježnog drvenastog mirisa po cedru i borovici. Kako koža nakon brijanja ne bi bila dodatno iziritirana, Meštrovi losioni poslije brijanja blagi su i bez alkohola, a svojim finim sastojcima smiruju, vlaže i njeguju kožu.

Meštar kozmetika za muškarce Meštar kozmetika za muškarce (Foto: Tibor Marochini/Nova studio)

Kao nadopuna losionima, u ponudi je revitalizirajuća hidratantna krema za lice za muškarce Picigin namijenjena svakodnevnoj njezi suhe i osjetljive kože lica. Sadrži hladno prešana biljna ulja sjemenki grožđa i mošusne ruže, koštica marelice, jojobe i argana te je obogaćena proteinima svile, ureom, ekstraktima cvijeta crnog sljeza i ploda krastavca. Brzo se upija, a kožu ostavlja mirisnom, hidratiziranom i baršunasto mekom. Iako muškarcima popis sastojaka nije specijalnost, zahvaljujući njima koža lica bit će mekana i glatka, a koliko čujemo, i obogaćena mirisom koji oduševljava nježniji spol.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2022. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju