Kad zamišljate kako bi mogao izgledati najbolji svjetski hotel, vjerojatno zamišljate luksuzno mjesto na nekom tropskom otoku. Ok, možda, ali prvo pogledajte ovo čudo!

Umaid Bhawan Palace
u indijskom Jodhpuru u Rajastanu, proglašen je najboljih hotelom na svijetu po izboru čitatelja portala Tripadvisor. Radi se zapravo više o palači, koja se sastoji ni manje ni više nego od 64 luksuzne sobe. Ovdje možete uživati najprije u arhitekturi samog hotela, a poslije se spustiti u podrum i zaputiti u luksuzne spa bazene.



Jesmo li maloprije spomenuli blagovaonice? One su toliko luksuzno opremljene da će se apsolutno svaki posjetitelj osjećati poput kralja. Kad malo bolje razmislimo, iako se ispred ovog hotela ne nalazi pješčana plaža, nije uopće čudno kako je ovo mjesto osvojilo nagradu za najbolji hotel.

Ovdje gosti mogu šetati vrtovima, probati voziti luksuzne automobile ili ispijati piće u bogatim i sređenim barovima. Naravno, opcija je uvijek i odmor u svojoj kraljevskoj sobi ili opuštanje uz satove joge.

Cijena? Prava 'sitnica'! Prosjek je 734 dolara po sobi za noć, ali ako hotel posjetite izvan sezone moći ćete u njemu odsjesti i za 390 dolara. Posjetitelji hotela kažu da vas ovdje dočekaju poput sultana, s trubama, bubnjevima i šampanjcem, tako da, ova cijena ne treba pretjerano nikog ni čuditi.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju