Dvadesetšestogodišnji milijunaš iz Australije, Matthew Lepre nedavno je objavio oglas kako je u potrazi za osobnim asistentom koji će s njim putovati svijetom i za to primati visoku plaću. Rezultat? Na posao se javilo ukupno 40 tisuća ljudi, tako da Matthewu odabir neće biti lagan.

Mjesečno, Lepre zaradi oko 120 tisuća dolara vodeći internetske shopove, a asistent koji bi godišnje zaradio 52 tisuće dolara i uživao na luksuznim putovanjima, morao bi pomagati Matthewu u poslu.

 "Dobio sam preko 40 tisuća prijava iz cijelog svijeta. Veći broj prijava, njih 75 posto, šalju žene, a od njih neke su mi ponudile i brak“ – objašnjava ovaj uspješni Australac za Daily Mail. Najveći broj onih koji žele posao ima između 37 godina, a većinom se javljaju žene iz Australije. "Uglavnom oni koji se javljaju žele promjenu, i pokušavaju ne raditi od 9 do 5“ – pojašnjava.

Lepre trenutačno živi u vili na Tajlandu, a s obzirom na posao kojim se bavi, može raditi iz bilo kojeg kutka svijeta. Zato napominje kako je važno da osobni asistent ima valjanu putovnicu, s obzirom da će kroz godinu dana, vjerojatno seliti barem nekoliko puta. "Putovati a istovremeno raditi za mene je idealna kombinacija, a sad želim nekom pružiti mogućnost da iskusi takav život“ – objašnjava.

 U svakom slučaju, prijave su još otvorene, pa posjetite sljedeću stranicu, jer tko zna, možda bas vas idućih godinu dana čeka upoznavanje mnogih dijelova planete.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju