Odabrane delicije za istinske gušte
Birajte s ljubavlju, svi znaju da je srce svakog doživljaja fenomenalna ponuda. Ponudite autentične, pažljivo odabrane delicije koje će osvojiti srce vaših gostiju. Igrajte se s okusima, upotrijebite kreativnost u svakom jelu i piću i oživite umjetnost gastronomije, koja će ostaviti neizbrisiv trag u sjećanju.
Upotrijebite kreativnost u svakom jelu i piću Upotrijebite kreativnost u svakom jelu i piću (Foto: Getty Images)
Užitak za oči i dušu
Stvorite ambijent koji će se savršeno stopiti s vašom kulinarskom vizijom. Igrajte se s bojama, svjetlom i detaljima kako biste stvorili jedinstveno mjesto koje odiše toplinom i elegancijom. Kreirajte ambijent koji će gostima šaputati samo dobre vibracije. Bez obzira na to volite li rustikalni ugođaj, moderni minimalizam ili razigrane boje, bitno je da prostoru date jedinstveni štih koji će goste vući kao magnet.
Stvorite jedinstveno mjesto koje odiše toplinom i elegancijom Stvorite jedinstveno mjesto koje odiše toplinom i elegancijom (Foto: Getty Images)
Ugođaj koji priča priču
Vaš ugostiteljski objekt treba pričati priču – priču o vašoj strasti prema hrani, piću i gostoljubivosti. Vaš način komuniciranja s gostima treba biti prirodan, srdačan i uvijek s osmijehom na licu. Potrudite se da se svaki gost osjeti iskreno dobrodošlim i da ste tu za njega da ga provedete kroz jedinstven gastronomski doživljaj.
Omogućite gostima dijeljenje iskustava i fotografija uz pomoć stabilne i brze mreže Omogućite gostima dijeljenje iskustava i fotografija uz pomoć stabilne i brze mreže (Foto: Getty Images)
Wi-Fi zona – mamac za moderne gastronome
U današnje doba život je online, a Wi-Fi je kao voda u pustinji. Osigurajte brzu i stabilnu internetsku vezu kako biste gostima omogućili dijeljenje iskustava i fotografija kreativnih tanjura s prijateljima.

Za te potrebe informirajte se i izaberite vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja na kojeg ćete se u svakom trenutku moći osloniti. U Hrvatskoj to je A1, koji nudi razne pakete za ugostiteljske subjekte, a vama će možda najinteresantniji biti business paket, koji uključuje internet, telefon i TV. Omogućite svojim gostima najbolju uslugu koja nudi stabilnu i brzu internetsku mrežu jer neki od njih kod vas su možda i poslovno. Bežični internet i dobar signal tada može biti presudan u odabiru njihova mjesta za uživanje u kulinarskim i enološkim užicima.
Potrudite se da se svaki gost osjeti iskreno dobrodošlim Potrudite se da se svaki gost osjeti iskreno dobrodošlim (Foto: Getty Images)
Osoblje koje podiže iskustvo na novu razinu
Vaše je osoblje ključan igrač u ovoj gastronomskoj igri. Njihova profesionalnost, ljubaznost i znanje mogu pretvoriti običan posjet u nezaboravan gastronomski užitak. Potrudite se da vaši zaposlenici budu educirani te da prema hrani i piću gaje neskrivenu strast koju spremno žele podijeliti s drugima. Znanje, ljubaznost i profesionalnost osoblja čine razliku između dobre i nezaboravne usluge.
Osluškujte što vaši gosti žele i uvijek budite spremni na promjene Osluškujte što vaši gosti žele i uvijek budite spremni na promjene (Foto: Getty Images)
Budite u trendu, ali zadržite svoj šarm
Pratite trendove, ali zadržite svoju posebnost. Ako je nešto popularno, razmislite kako to možete ukomponirati u svoj restoran ili kafić i učiniti to svojim. Osluškujte što vaši gosti žele i uvijek budite spremni na promjene jer je život u ugostiteljstvu nevjerojatno dinamičan.

Neka vaš kafić ili restoran postane epicentar užitka, mjesto na kojem se stvaraju nezaboravni trenuci uživanja u čarima gastronomije. Izdvojite se iz mase i ponudite gostima doživljaj koji će ih ostaviti bez daha. Kad spojite kreativnost, vrhunsku uslugu i strast prema hrani, ne možete pogriješiti. Stoga, otvorite vrata svoga gastronomskog carstva i spremite se za nevjerojatno putovanje kroz okuse i užitke.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom A1 Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju