Događanje "Pizza i kokteli" koje u hotelu Ablana u Jablancu u subotu, 23. ožujka organizira Kul IN u suradnji s predstavnicima i partnerima iz ugostiteljstva, turizma i HORECE, uz puno dobre zabave obećava i razmjenu znanja i iskustava, ali i atraktivno predstavljanje najnovijih trendova pripremi talijanske pizze i koktela.

Na jednom će se mjestu okupiti vlasnici i menadžeri raznih ugostiteljskih i gastro tvrtki, distributeri, mali i veliki proizvođači te predstavnici hotela, odnosno svi oni kojima priprema pizze i koktela ulaze u uži opis posla.

Cilj ovog događanja upravo je upoznavanje, umrežavanje i stvaranje prijateljstava i budućih poslovnih partnerstava. Događanje je zamišljeno kao radionica na kojoj će svi zainteresirani i uključeni doslovno iz prve ruke saznati sve tajne pripreme najpoznatijega jela na svijetu, kao i naućiti ponešto o pripremi koktela i trendovima u toj „miješanoj“ niši pića.

Za samo sudjelovanje u radionici i afterpartyju kotizacija iznosi 50 eura, a uz noćenje u hotelu Ablana cijena je 100 eura po osobi.

Kulinarski Institut Kul IN prva je međunarodna privatna kulinarska škola u Hrvatskoj osnovana 2011., a danas prepoznata kao međunarodni gastronomski centar s fokusom na stvaranju, istraživanju i promociji suvremenih koncepata pripreme i obrade hrane.

Brojni Kul IN-ovi edukacijski programi usmjereni su na školovanje budućih kuharskih, slastičarskih i ugostiteljskih lidera, kao i na suradnje s međunarodnim školama, hotelima i restoranima, a Kul IN-ova gastro škola mnogima je često prvi korak na putu do prve, naravno, Michelinove, zvjezdice.

Sve informacije o Kul IN-ovim programima i događanjima možete saznati na službenoj web stranici ili upitom na info@kulinst.com.

  Pizza i kokteli u hotelu Ablana - 2 Pizza i kokteli u hotelu Ablana - 2 (Foto: PR)

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju