Galerija Curry Bowl - 10 6 Curry Bowl - 9 6 Curry Bowl - 8 6 Curry Bowl - 7 6

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Pileći paprikaš Tjedni jelovnik Zasitna su, fina i rade se bez puno muke: Sedam predobrih jela za svaki dan ovog tjedna Kuća za odmor Out House, Sv. Ivan Zelina, Airbnb - 9 Mir i tišina Pola sata od Zagreba: Kuća s bazenom za vikend-odmor u kojoj vam nitko neće smetati

Curry Bowl, posjećeno zagrebačko odredište za živopisne južnoazijske okuse, koji su pokrenula braća iz Šri Lanke i već se osam godina slasno bore protiv gladi i jednolične hrane u hrvatskoj metropoli, predstavljaju Kotthu izazov, godišnje natjecanje koje će se održati u subotu, 28. listopada.

Curry Bowl nastao je iz kasnonoćne ideje dvojice braće iz Šri Lanke, kao i iz zajedničke strasti prema okusima. Važni začini nabavljaju se s organskih farmi na Šri Lanki, a otvorena kuhinja spektakl je po sebi.

Ovim izazovom želi zahvaliti svojim vjernim gostima, ali i privući nove zaljubljenike u šrilankansku kuhinju. Kotthu izazov okupit će deset strastvenih natjecatelja, a pobjednik će biti onaj tko prvi pojede specijalitet kuće - ukusno šrilankansko ulično jelo Kotthu i zalije ga velikim pivom Lion, koje je također šrilankanskog podrijetla.

Pobjednik osvaja putovanje koje uključuje 7 dana i 6 noćenja na Šri Lanki.

Registracije za natjecanje već su otvorene na društvenim mrežama restorana, Facebooku i Instagramu. Sve što trebate jest označiti Curry Bowl na nekoj fotografiji ili videu koji asocira na Šri Lanku / hranu / restoran… s hashtagom #kotthuchallengezagreb. Autori pet najlajkanijih objava na Instagramu i pet na Facebooku izborit će svoje mjesto u finalu, u kojem će se natjecati za glavnu nagradu.

Kotthu izazov ove se godine vraća nakon pandemijske pauze, a osim gastronomske komponente, donosi i veselu priču koja promiče međukulturalno razumijevanje, upoznavanje novih okusa i proživljavanje novih iskustava.