Sastojci za napitak:
1 velika kruška
100 ml bademovog mlijeka
50 grama nemasnog jogurta
50 grama instant zobene kaše
½ žlice meda
1 žlica bademovog maslaca
½ žlice svježe naribanog đumbira
prstohvat cimeta

Priprema:

Krušku operite, očistite od koštica i narežite na kockice. Stavite u blender i sljubite sa zobenim pahuljicama, mlijekom, jogurtom, medom, maslacem i đumbirom dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Poslužite s prstohvatom cimeta. Živjeli!

Zašto 'pali'?

Kruške su voće s visokim postotkom prehrambenih vlakana koji poboljšavaju probavu. Učinak će biti još veći ako ju jedete s korom, no učinite to samo ako raspolažete nešpricanim organskim proizvodima. Probavu otključava i zobene kaša koja će poboljšati peristaltiku crijeva, dok će cimet ubrzati cjelokupni metabolizam.

U trendu Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu