MasterChef je hit projekt Nove TV već nekoliko sezona, a celebrity inačica ovog popularnog svjetskog formata oduševila je svojom prvom sezonom u 2014. kada je proglašen najgledanijim zabavnim formatom proljetne televizijske sheme.

Nova TV najavljuje novu sezonu, postavu žirija, te 14 kandidata koji će svoja zanimanja zamijeniti kuharskom pregačom i krenuti u avanturu u jedinstvenoj TV kuhinji. Ksenija Erker, Jasna Odorčić, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Ivana Marić, Sementa Rajhard, Mila Elegović, Hrvoje Rupčić, Ricardo Luque, Vlado Kalember, David Vurdelja (Baby Dooks), Ervin Baučić, Igor Barberić i Leon Lučev dobit će priliku publici pokazati svoju ljubav prema kuhanju, ali i koliko su spretni i kreativni za štednjakom.



Žiri koji će pomno pratiti svaki njihov kuharski korak sastavljen je od profesionalaca i vrsnih poznavaoca kuharstva, tako da će ponosno ispred naših 'kuhara' iz javnog života stati Ana Grgić, Radovan Marčić, Andrej Barbieri. Povodom predstavljanja nove sezone najpopularnijeg kulinarskog TV formata natjecatelji i žiri okupio se u hotelu Esplanade Zagreb gdje je sve prisutne svojim delicijama počastila Ana Grgić, šefica kuhinje tog prestižnog zagrebačkog hotela.



Nova sezona donosi i brojne novosti i zaokret u sadržajnom smislu, a tome će uvelike doprinijeti između ostalog i novo ime u postavi žirija ovog popularnog tv formata. Obitelji MasterChefa pridružuje se tako još jedno poznato ime iz svijeta vrhunskog kuharstva – Ana Grgić. Simpatična i iskusna šefica kuhinje Ana Grgić o svom angažmanu u svom prvom TV projektu kaže: ''Jako se veselim novom iskustvu koje je preda mnom i sretna sam što ću imati priliku u najpoznatijem TV kulinarskom showu kao član žirija doprinijeti svojoj profesiji, te popularizaciji vrhunskog kuharstva u Hrvatskoj.'



Bogato Anino iskustvo, te veliko znanje iz svijeta kuharstva doprinijet će konceptu nove sezone Celebrity MasterChefa koji se vraća još zabavniji i uzbudljiviji. Od kandidata se očekuje da pokažu svoj kulinarski maksimum, a samo oni koji zadovolje zahtjevna nepca stručnog žirija proći će u sljedeću fazu natjecanja.
Jela s potpisom, Kutija iznenađenja, Test kreativnosti, Stres test, Gastro duel samo su neki od izazova koji će se naći ispred 14 poznatih natjecatelja showa, a produkcija najavljuje i brojne obrate i iznenađenja koje će dodatno začiniti njihov boravak u najpoznatijoj TV kuhinji.

Zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane, kroz ovaj zabavni i napeti show testirat će kreativnost i živce poznatih ljubitelja kuhanja koje će se publici predstaviti u potpuno novom svjetlu. Podsjetimo, celebrity inačica showa ima i humanitarni karakter, prva sezona je tako osigurala vrhunsko obrazovanje djeteta iz SOS Dječjeg sela Lekenik u kulinarskom institutu Kul In.

Potraga za drugim hrvatskim Celebrity MasterChefom počinje ovog proljeća kada ćemo saznati tko od naših zvijezda svoju ljubav i vještinu kuhinja zna najbolje prezentirati ispred stručnog žirija najpopularnijeg kulinarskog tv showa.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju