S obzirom na trajnu nestašicu bivoljeg mlijeka u našim trgovinama i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, mi vam predstavljamo klasičnu verziju s kravljim mlijekom. Što ne znači da ne trebate pitati na tržnici...

Savjet: ako možete, nabavite mlijeko koje u sebi ima visok postotak masnoće jer ćete u protivnom napraviti tek dijetalnu verziju ovog fenomenalnog sira.

Trebat će vam:
1 1/2 žličica limunske kiseline
120 ml hladne vode
1/4 žličice sirutke
60 ml hladne vode
3.75 l punomasnog mlijeka

Detalje pogledajte u videu, a dok čekate da se zgusne - razvaljajte tijesto za pizzu! Dobar tek...

U trendu Luksemburg - 4 Veliko vojvodstvo 48 sati u najbogatijoj zemlji svijeta: Mala, ali moćna europska ljepotica koju turisti nepravedno zaobilaze Omiš je neotkriveni hrvatski biser za mnoge turiste Najbolja reklama za Hrvatsku Hrvatske ljepote o kojima turisti ne znaju puno: "Čudno je što se grad nalazi 35 minuta od Splita, a tako malo ljudi tu dolazi" Kako pravilno orezati bosiljak? Za kulinarske kreacije Kako pravilno odrezati listove da vam bosiljak stalno raste?