Po čemu je mesnica Čučković toliko drugačija od ostalih? Krenimo vizualno, dakle, kad uđete u slatku malu prostoriju, trenutno vas oduševi uredan interijer načičkan svavakvim stvarima vezanim uz meso i njegove prerađevine, a svaki je detalj doveden do savršenstva. Prodavači su glavom i bradom oni, braća Dejan i Danijel, nasmiješeni, ugodni, skloni vicu, ali i kvalitetnom savjetu. Nemate ideju za ručak, dođite kod Čučkovića i krenite kući kuhati, jedna je od niti vodilja ovih sjajnih mladića, no to je samo jedan dio onoga što sve pružaju svojim vjernim i tek pristiglim kupcima.



A sve je počelo prije skoro 25 godina kada je Dejanov i Danijelov otac pokrenuo mesnicu i ponadao se da će mu u tome odmah pomoći sinovi. Kako ništa u životu ne teče lako, juniorima je puno važnije bilo igrati ili gledati nogomet, kao i probati sto drugih stvari u životu, ali kad su vidjeli konstantu i kvalitetu kojom je njihov otac uspio održati obrt na najvišoj razini, jednostavno su se prepustili struji i danas imamo de luxe dućan za najveće sladokusce. Put do najobičnijeg ćevapa do fantastičnog bifteka ima svoj tijek koji se gotovo nikada ne mijenja. Otac i sinovi početkom tjedna krenu na put u okolicu Vrbovca i Čazme, tamo na licu mjesta dogovore kupnju stoke, a kad meso dođe u Viškovo, kreću s obradom. Većina proizvoda se radi ručno, sa što manje dodataka i konzervansa, a svaki je komad mesa tretiran poput Paris Hilton u Hilton hotelu. A i okus je takav. Ako ste ih prije kontaktirali, poput zagrebačke udruge „enogastroseksualci“, kojima i sami pripadamo, Čučkovići će vas odvesti u svoje dvorište iza mesnice i na licu mjesta vam ponuditi nešto iz vitrine, od kobasica, špeka ili salama, preko ćevapa do ramsteka s roštilja, rolada, i onog što imaju pri ruci, ili jednostavno procijene da će vam se svidjeti.



Čučkovići su odavno prevazišli svoj kvart, i modernim načinima komunikacije poput Facebooka i širenjem horizonata na druge prostore i evente, tako da njihove proizvode, kao i njih same možete pronaći po cijeloj Hrvatskoj. Promoviraju se na internetu, dotupačni su, precizni, jednostavni i u njih možete imati potpuno povjerenje. Uglavnom, ako ste na području Rijeke i Kvarnera, a niste bili kod Čučkovića, još uvijek ima nade za vas da probate nevjerojatno ukusan komad mesa. Pun kufer vam garantira svojim sretnim škembicama! Dobar tek.


Mesnica Čučković: Lučinići 41
51216 Viškovo Rijeka, Croatia
Telefon 051 682 098
E-mail adresa cuckovic.mesnica@gmail.com
Web stranica http://www.mesnicacuckovic.hr
Uto - Sub: 7:00 - 20:00, Ned: 8:00 - 12:00

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju