PRAVILA NATJEČAJA

PRAVILA SUDJELOVANJA NA NATJEČAJU „Božanski užitak“

Članak 1.

Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 i Dukat mliječna industrija d.d. Marijana Čavića 9, 10 000 Zagreb, OIB: 25457712630 (u daljnjem tekstu: Priređivači) organiziraju natječaj pod nazivom „BOŽANSKI UŽITAK“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) za čitatelje internetskog portala www.punkufer.hr.

Članak 2.

Svrha ovih pravila je osigurati jednakost za sve sudionike nakon ispunjavanja uvjeta navedenih u pravilima.

Za sudjelovanje u natječaju potrebno je, od 13. do 27. srpnja 2018. potražiti svoje mjesto za božanski užitak (najdraža plaža, mjesto za odmor, lokacija gdje najviše uživate i sl) i postati fotografiju na svom instagram profil uz hashtag #bozanskiuzitak, najkasnije do 27.07.2018. do 20.00 sati.

Ukoliko nemate instagram profil, fotografiju možete poslati i na e-mail punkufer@novatv.hr sa svojim podacima (ime i prezime, kontakt mobitel), najkasnije do 27.07.2018. do 20.00 sati. U naslovu e-maila navedite naslov – Instagram natječaj „bozanski uzitak“.

Ukoliko u natječaju sudjelujete putem svog Instagram profila on u tom periodu treba biti otvoren, u protivnom nam fotografija Vaše lokacije za božanski užitak neće biti vidljiva.

Stručni žiri, sastavljen od predstavnika Dukata i uredništva Punkufer.hr, će 30.07.2018. odabrati 5 najkreativnijih fotografija koje osvajaju poklone.

Poklon za 5 najkreativnijih dobitnika je – Dukatos poklon paket.

Dobitnici će biti objavljeni na stranicama punkufer.hr, do 3.8.2018. godine.

Članak 3.

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji u razdoblju od 13. do 27. srpnja 2018. godine postaju fotografiju svog mjesta za božanski užitak na svom instagram profil uz hashtag #bozanskiuzitak ili istu pošalju na e-mail punkufer@novatv.hr.

Priređivači prikupljaju i obrađuju Vaše osobne podatke (ime i prezime, kontakt mobitel, e-mail adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).

Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
Godinu dana nakon završetka natječaja briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane privole, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu punkufer@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja privole). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene poklona jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.

Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u natječaju „Božanski užitak“ objavljenih na web stranici punkufer.hr, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka kako je navedeno u Članku 5.

Članak 4.

Stručni žiri ocijenjivat će kreativni dio Vaše fotografije u kojem do izražaja dolazi ljepota I originalnost vašeg mjesta gdje uistinu uživate. U komentar slobodno naznačite zašto je za vas upravo to mjesto pravi božanski užitak.

Broj fotografija Vašeg mjesta za božanski užitak s kojima možete sudjelovati je neograničen. Sudjelovanjem u natječaju suglasni ste za javnu objavu fotografije vašeg božanskog užitka na stranicama NovaTV.

Organizator natječaja kontaktirati će dobitnike radi dogovora oko preuzimanja nagrada.

Isti sudionik može osvojiti samo jedan poklon. Pokloni će biti uručeni dobitnicima u roku od 30 dana nakon objave rezultata. Sudjelovanjem u natječaju sudionik je suglasan sa ovim pravilnikom.

Članak 5.

Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na punkufer@novatv.hr. Priređivači će u razumnom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.

Članak 6.

Sudjelovanjem u Natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivači nisu ni na koji način odgovorni za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivačima dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivači će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.

Članak 7.

Tijek Natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača Nove TV d.d..

Članak 8.

Smatra se da su sudjelovanjem u Natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.

Članak 9.

Priređivači zadržavaju pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Natječaja u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Članak 10.

Svaka promjena vezana uz Pravila Natječaja biti će objavljena na portalu www.punkufer.hr uz ovaj dokument.

 

NOVA TV d.d