Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena
Podijeli
Novi jelovnik Dubravkina puta - 4
Foto: Rajna Raguž Photography
Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu
Foto: Rajna Raguž Photography
Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom.
Foto: Rajna Raguž Photography
Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama
Foto: Rajna Raguž Photography
Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena
Foto: Rajna Raguž Photography
Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić
Foto: Rajna Raguž Photography
Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče
Foto: Rajna Raguž Photography
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
3
+
3
+
3
Viralni hajp
Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir
+
10
+
10
+
10
Uz predivne Rastoke
Restoran zbog kojeg se isplati skrenuti s autoceste: Izvorna kineska kuhinja u kraju u kojem se uglavnom vrte janci i peku ćevapi
1
/
7