Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena
Podijeli
Novi jelovnik Dubravkina puta - 4
Foto: Rajna Raguž Photography
Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu
Foto: Rajna Raguž Photography
Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom.
Foto: Rajna Raguž Photography
Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama
Foto: Rajna Raguž Photography
Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena
Foto: Rajna Raguž Photography
Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić
Foto: Rajna Raguž Photography
Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče
Foto: Rajna Raguž Photography
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Idila!
Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni
+
29
+
29
+
29
Izvan sezone
DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
1
/
7