Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena

Podijeli
  • Novi jelovnik Dubravkina puta - 4 Foto: Rajna Raguž Photography
  • Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom. Foto: Rajna Raguž Photography
  • Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama Foto: Rajna Raguž Photography
  • Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena Foto: Rajna Raguž Photography
  • Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić Foto: Rajna Raguž Photography
  • Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 29 + 29 + 29

    Izvan sezone

    DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

1/7

close