Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena
Podijeli
Novi jelovnik Dubravkina puta - 4
Foto: Rajna Raguž Photography
Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu
Foto: Rajna Raguž Photography
Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom.
Foto: Rajna Raguž Photography
Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama
Foto: Rajna Raguž Photography
Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena
Foto: Rajna Raguž Photography
Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić
Foto: Rajna Raguž Photography
Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče
Foto: Rajna Raguž Photography
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Biomania
"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
7