Zagrebački restoran u kojem možete probati domaći sladoled od sijena

Podijeli
  • Novi jelovnik Dubravkina puta - 4 Foto: Rajna Raguž Photography
  • Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom. Foto: Rajna Raguž Photography
  • Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama Foto: Rajna Raguž Photography
  • Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena Foto: Rajna Raguž Photography
  • Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić Foto: Rajna Raguž Photography
  • Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče Foto: Rajna Raguž Photography
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 5 + 5 + 5

    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

    + 16 + 16 + 16

    Odlična ponuda

    Cynic u Martićevoj: Kvartovsko mjesto za uživanje... u hrani, piću, druženju i danu

1/7
close