-
Novi jelovnik Dubravkina puta - 4 Foto: Rajna Raguž Photography
-
Juha od kvarnerskih škampa s uljem od škampa u prahu Foto: Rajna Raguž Photography
-
Pečeni file kovača ribljim velouteom, umakom od kurkume, kremom od pastrnjaka, kumquatom i mladim lukom. Foto: Rajna Raguž Photography
-
Rižooto sa šparogama, medvjeđim lukom i jakobovim kapicama Foto: Rajna Raguž Photography
-
Jagode s vanilijom i sladoledom od alpskog sijena Foto: Rajna Raguž Photography
-
Glavni chef Dubravkina puta Vedran Petranić Foto: Rajna Raguž Photography
-
Ceviche od sušenog brancina s kremom od graška, mrkvom i rotkvicama te s emulzijom od Chiavalon maslinovog ulja i naranče Foto: Rajna Raguž Photography
-
Pogledaj i ovo
+
6
+
6
+
6
Al Dente
Uskoro i u Rovinju: Popularna zagrebačka pizzeria najavila pizze "kakve do sada niste probali"
+ 0 + 0 + 0Prijateljske cijene
Gola uživancija: Nova zagrebačka trattoria za bezobrazno uživanje u hrani i vinu
+ 4 + 4 + 4The Bull
Od svinjske vješalice do odležane junetine: Novi restoran u centru Zagreba stvoren za ljubitelje mesa