Svestrani chef Melkior Bašić otkriva kako pripremiti maginje i divlji komorač poput profića

Podijeli
  • Chef Bašić Foto: PR
  • Melkior Bašić Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Panel: Divlja berba u okolnom području Foto: PR
  • Melkior Bašić - 3 Foto: PR
  • Hrvatski tim Foto: PR
  • Lošinj Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Pogledaj i ovo + 10 + 10 + 10

    Pljesak za Alfred Keller

    Veliko priznanje: Najbolji hotelski restoran u Europi nalazi se u Hrvatskoj!

    + 3 + 3 + 3

    Uzalud vam trud...

    Trikovi za savršene njoke: Pogreške zbog kojih su tvrdi, žilavi - ili nedovoljno ukusni

    + 3 + 3 + 3

    Neodoljivo sočno

    Kada dodajete luk? 5 savjeta za savršeni gulaš koji ćete rado reprizirati

1/6

close