Svestrani chef Melkior Bašić otkriva kako pripremiti maginje i divlji komorač poput profića

Podijeli
  • Chef Bašić Foto: PR
  • Melkior Bašić Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Panel: Divlja berba u okolnom području Foto: PR
  • Melkior Bašić - 3 Foto: PR
  • Hrvatski tim Foto: PR
  • Lošinj Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Nimalo jednostavno

    "Za ovako nešto treba hrabrosti": Omlet zbog kojeg je chef Melkior Bašić pljeskao kandidatkinji MasterChefa

    + 0 + 0 + 0

    Može i bez mesa

    "Odlične za mariniranje i pečenje": Portobello gljive s kojima su se mnogi kandidati MasterChefa susreli prvi put

    + 5 + 5 + 5

    Na dohvat ruke

    Kako pravilno zamrznuti gljive? Izbjegnite česte pogreške i sačuvajte ih za fina jela

1/6

close