Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...

Podijeli
  • Minestrone juha Foto: Shutterstock
  • Juha od slanutka i špinata Foto: Shutterstock
  • Tjestenina s dodatkom pečene piletine Foto: Shutterstock
  • Zapečena tjestenina s bolonjezom Foto: Shutterstock
  • Rižoto Foto: Shutterstock
  • Rižoto Foto: Shutterstock
  • Rižoto Foto: Shutterstock
  • Tjestenina Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Produljite svježinu

    Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine

    + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

    + 4 + 4 + 4

    Više para nego muzike

    Ne isplate se? Namirnice za koje hrvatski chefovi tvrde da su precijenjene

1/8

close