Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
Podijeli
Minestrone juha
Foto: Shutterstock
Juha od slanutka i špinata
Foto: Shutterstock
Tjestenina s dodatkom pečene piletine
Foto: Shutterstock
Zapečena tjestenina s bolonjezom
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Tjestenina
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Produljite svježinu
Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine
+
3
+
3
+
3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
+
4
+
4
+
4
Više para nego muzike
Ne isplate se? Namirnice za koje hrvatski chefovi tvrde da su precijenjene
1
/
8