Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
Podijeli
Minestrone juha
Foto: Shutterstock
Juha od slanutka i špinata
Foto: Shutterstock
Tjestenina s dodatkom pečene piletine
Foto: Shutterstock
Zapečena tjestenina s bolonjezom
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Tjestenina
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Produljite svježinu
Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine
+
0
+
0
+
0
Magija iz frižidera
Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir
+
3
+
3
+
3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
1
/
8