Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...

Podijeli
  • Minestrone juha Foto: Shutterstock
  • Juha od slanutka i špinata Foto: Shutterstock
  • Tjestenina s dodatkom pečene piletine Foto: Shutterstock
  • Zapečena tjestenina s bolonjezom Foto: Shutterstock
  • Rižoto Foto: Shutterstock
  • Tjestenina Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 4 + 4 + 4

    Ispravite ih...

    Kada ga dodajete u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom

    + 3 + 3 + 3

    U obliku je tajna

    Jednostavni trik uz koji svaki sendvič ima bolji okus

    + 2 + 2 + 2

    Sto ljudi...

    Jaje u sarmi ili ne? "Sporni" sastojak koji je podijelio naciju našao se i u receptu starom 70 godina

1/6

close