Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
Podijeli
Minestrone juha
Foto: Shutterstock
Juha od slanutka i špinata
Foto: Shutterstock
Tjestenina s dodatkom pečene piletine
Foto: Shutterstock
Zapečena tjestenina s bolonjezom
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Rižoto
Foto: Shutterstock
Tjestenina
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Brzi recept
Tajne savršenih fritula: Česte pogreške zbog kojih nam ne uspijevaju kako bismo htjeli
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
5
+
5
+
5
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
1
/
8