Talijanski recept za savršeni umak za tjesteninu koji je gotov za manje od 5 minuta
Podijeli
Pesto genovese - 6
Foto: Stockfood
Pesto genovese može se staviti i na sendviče
Foto: Stockfood
Pesto genovese često se jede sa špagetima
Foto: Stockfood
Pesto genovese može se staviti i na pizzu
Foto: Stockfood
Sastojci za pesto genovese
Foto: Stockfood
Pesto genovese prelijte preko kuhane tjestenine, krumpira i mahuna
Foto: Stockfood
Pesto genovese može biti i začin juhama i varivima
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
I restorani griješe...
Mamma mia! Greška koju baš nikada ne smijete napraviti kada radite carbonaru
+
-1
+
-1
Namirnica tjedna
U umaku ili iz pećnice: Trikovi i recepti uz koje je lako napraviti prefina jela od tjestenine
S limunom, češnjakom i koprom
Losos u kremastom umaku: Jednostavan recept za vaše buduće najdraže jelo
1
/
7