Savršen dodatak ribi i tatarskom bifteku koji se nikad ne jede "sirov"
Podijeli
Kapari
Foto: Getty Images
Riblja pašteta s kaparima
Foto: Stockfood
Špageti s umakom od rajčice, maslinama i kaparima
Foto: Stockfood
Tuna u umaku od rajčice i s pireom od kapara
Foto: Stockfood
Riba obožava kapare
Foto: Stockfood
Biftek s kaparima
Foto: Stockfood
Pogledaj
i ovo
+
-1
+
-1
Čudo prirode
Za manje od 1 eura: Deset supermoći korijena s kojim se lakše "preživljava" zima
+
8
+
8
+
8
Kuhinjska apoteka
Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
+
1
+
1
+
1
Kutija s lijekovima
Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?
1
/
6