Savršen dodatak ribi i tatarskom bifteku koji se nikad ne jede "sirov"

Podijeli
  • Kapari Foto: Getty Images
  • Riblja pašteta s kaparima Foto: Stockfood
  • Špageti s umakom od rajčice, maslinama i kaparima Foto: Stockfood
  • Tuna u umaku od rajčice i s pireom od kapara Foto: Stockfood
  • Riba obožava kapare Foto: Stockfood
  • Biftek s kaparima Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + -1 + -1

    Čudo prirode

    Za manje od 1 eura: Deset supermoći korijena s kojim se lakše "preživljava" zima

    + 8 + 8 + 8

    Kuhinjska apoteka

    Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik

    + 1 + 1 + 1

    Kutija s lijekovima

    Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?

1/6

close