Detalji koji čine razliku: Kako ispeći krumpir kao u najboljem restoranu

Podijeli
  • kako ispeći krumpir - 4 Foto: Tibor Marochini
  • kako ispeći krumpir - 3 Foto: Tibor Marochini
  • kako ispeći krumpir - 2 Foto: Tibor Marochini
  • kako ispeći krumpir - 1 Foto: Tibor Marochini
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Magija iz frižidera

    Običan sastojak za ogromnu razliku: Trik s bjelanjkom za neobično hrskav i savršeno začinjen pečeni krumpir

    + 0 + 0 + 0

    Škola kuhanja

    Mirisan, domaći, s hrskavom koricom: Mario Mihelj savjetuje kako najlakše napraviti kruh

    + 1 + 1 + 1

    Škola kuhanja

    Chef Mario Mihelj otkrio recept za brutalno dobru marinadu za meso

1/4

close