Za bolje zdravlje i veće mišiće: Uvjerljivi razlozi zbog kojih bismo češće trebali jesti grašak
Podijeli
U kremastu tjesteninu s graškom možete naribati i malo parmezana
Foto: Shutterstock
Proljetni pesto od graška
Foto: Shutterstock
Pikantno varivo od graška
Foto: Getty Images
Hladna salata od tjestenine, šunke i graška
Foto: Shutterstock
Rižoto od ljute kobasice i graška
Foto: Shutterstock
"Pašteta" od avokada i graška
Foto: Shutterstock
Varivo od graška i mljevenog mesa
Foto: Shutterstock
Grašak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Uz pohano, sendviče...
Bolje od majoneze? Neodoljivo kremasti umak gotov za 60 sekundi
+
1
+
1
+
1
Dostupne i u Hrvatskoj
3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
+
0
+
0
+
0
"Prljava dvanaestorka"
12 vrsta povrća i voća s najviše pesticida u 2025. godini
1
/
8